Aanpak

De aanpak van Bulkmans

Vakmanschap over de hele lijn

Ontdek onze aanpak
scroll down

Stap 1

Bouwvoorschriften nakijken

Om een veranda te bouwen, heb je of een bouwtoelating nodig of in sommige gevallen alleen een melding die je indient bij de gemeente. Ben je hier niet zeker van? Dan kan je altijd terecht bij de dienst Omgeving van jouw gemeente. Zo kom je bijvoorbeeld te weten hoe diep je mag bouwen, of je een architect nodig hebt en wat er met een eventuele scheidingsmuur moet gebeuren.

bouwvoorschrift

Stap 2

Vrijblijvende offerte

Ben je op de hoogte van je bouwvoorschriften? Dan kan je een vrijblijvende offerte met ontwerp bij ons aanvragen. Contacteer Willem of Annelies voor een afspraak bij jou thuis of kom langs in onze showroom.

offerte

Stap 3

Bestelling

Ben je tevreden over de offerte en heb je de kleur en de materialen gekozen? Dan gaan we over tot de bestelling. We helpen met de bouwaanvraag of melding, zodat je dit dossier alleen nog maar moet indienen via het Omgevingsloket van jouw gemeente.

Voor veranda’s groter dan 40m² heb je een uitgebreider dossier nodig. De technische dienst van je gemeente zal je hierover meer uitleg geven.

bestelling

Stap 4

Opmeting

Aan de hand van een opmeting bij jou thuis maakt onze technisch ingenieur Koen de nodige voorbereidingsplannen. Deze bevatten alle informatie over fundering, metselwerk, arduin, enzovoort. Je kiest of je deze werken zelf uitvoert of wij zorgen voor deze werken, zodat jullie een verbouwing hebben zonder zorgen. We leiden alles in goede banen!

opmeting

Stap 5

Productie

Na de voorbereidende werken komen we langs voor de definitieve opmeting en maken we de productieplannen. Daarbij bespreken we samen met jou de laatste details, zodat de productie en plaatsing goed verlopen. We produceren jouw veranda in ons atelier met onze eigen vakmensen. Tijdens de productie wordt ook het glas besteld, zodat zowel de veranda als de beglazing tegelijkertijd klaar staan voor de plaatsing bij jou thuis.

productie

Stap 6

Plaatsing

Is de productie van jouw veranda volledig afgerond? Dan komen wij bij jou thuis voor de plaatsing en werken onze vakmensen alles af tot in de puntjes. Ontspan en geniet!

plaatsing

Inspiratie opdoen? Bekijk onze materialen.

Bekijk onze materialen