Text_2

EPDM dakfolie

De EPDM dak folie wordt door ons verkozen boven andere dak dichtingen . De lange levensverwachting ,blijvende soepelheid en hoge elasticiteit lagen aan de basis om met dit materiaal te werken. EPDM dakfolie is trouwens milieuvriendelijk en volledig recycleerbaar.

Text_2

Ventilatie

Ventilatie is ook een onderwerp dat Bulkmans Verandas met u graag wil bespreken. Renson is onze belangrijkste leverancier van verluchtingen. De THK 170 dakverluchting en ook de vernieuwde THM 90 evo worden door ons veel gebruikt in de verandabouw

Text_2

Polyisocyanaat (PIR)

Polyurethaan (PUR) en Polyisocyanuraat (PIR) zijn hoogwaardige isolatiematerialen die vanwege hun bijzonder goede isolatiewaarde vele andere isolatiematerialen hebben verdrongen. Dit isolatiemateriaal beschouwen wij als de basis van de dakisolatie in al onze veranda’s. Deze isolatie wordt door ons verwerkt en steeds onderaan voorzien van een dampscherm.

Recticel en Iko Enertherm zijn de belangrijkste leveranciers voor onze isolatieproducten.

Text_2

Acrylaat plaat

Plexiglas is een acrillaatplaat dat ook verkrijgbaar is in zonnewerende uitvoering. Plexiglas is in de hedendaagse verandabouw sterk verdrongen door hoogwaardiger materialen. Als u echter géén woonveranda of leefveranda wil bouwen maar een luxeserre of een tuinkamer, blijft dit materiaal , vooral door zijn aantrekkelijke prijs, een graag gezien product.

Plexiglas wordt soms verward met het goedkopere polycarbonaat.

Text_2

Beglazing

De beglazing speelt in de hedendaagse verandabouw een steeds belangrijkere rol. De gewone dubbele beglazing is, mede door hogere isolatienormen, reeds geruime tijd vervangen door hoog rendement beglazing. Ook de evolutie van de dak beglazingen is niet blijven stilstaan. De zonwerende HR beglazing of vier seizoenenglas is in de moderne verandabouw niet meer weg te denken.

De nieuwe beglazingsnorm NBN S 23-002 is ook een belangrijke factor. Deze norm verplicht ons om in de meeste gevallen veiligheidsbeglazing te plaatsen. Welke beglazing u kiest hangt af van diverse factoren zoals: de ligging, de specifieke situatie, de gestelde eisen, het budget etc. Voor we u een aanbieding maken zullen wij zeker rekening houden met hierboven genoemde factoren. Deze materie is zeer uitgebreid. Het is dan ook aan ons om u hierover degelijke informatie te geven.
Vrijwel al onze dubbele beglazing wordt geleverd door AGC.

Text_2

Aluminium profielen

Aluminium profielen vormen de basis van elke veranda . Aluminium is stabiel, vormvast, duurzaam, vraagt weinig onderhoud en is volledig recycleer baar. Alle ramen, deuren en schuifdeuren zijn uitgevoerd in driekamer profielen. Met deze thermisch onderbroken profielen voldoet een Bulkmans veranda aan de hogere isolatienormen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen hebben steeds oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid.

Onze belangrijkste leverancier van aluminium profielen is Aliplast uit Lokeren. Door hun voortdurend zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van hun producten zijn zij meer dan twintig jaar onze huisleverancier voor hun aluminium systemen.