Contacteer ons

Maak hier een afspraak

We helpen je graag verder

Bekijk onze realisaties
scroll down

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder

testimonial

Na 20 jaar een veranda van bulkmans te hebben gehad kan ik wel stellen dat de veranda's een hele goede kwaliteit bezitten. Omdat hij echter al 20 jaar staat moet er natuurlijk wel eens iets aan gebeuren maar geen nood, de dienst naverkoop van deze firma is uitstekend. De zaak wordt gerund door een gedreven correcte zaakvoerder en zijn klantvriendelijke echtgenote. Bedankt om de goede zorgen.

A. F. uit Kontich

Begin 2020 heeft het team van Bulkmans onze oude veranda vervangen door een modern, mooi afgewerkte woonveranda. Prima werk, vlot en professioneel. Wij waren onlangs aangenaam verrast door de moderne uitstraling waarin Willem het bedrijf nu omgetoverd heeft. Met een aangename babbel en een toffe na-service een echte aanrader voor wie ook een mooi project wil waarmaken.

G. N. uit Wommelgem

Bulkmans is tot het uiterste gegaan om onze oude veranda af te breken en een prachtexemplaar in de plaats te zetten. Het hele traject is enorm vlot verlopen, van het meedenken naar de juiste opties, het uittekenen van deze opties, het opstellen van de offerte, het beantwoorden van vragen en dan met kers op de tijd een snellere levertijd dan voorzien. En Bulkmans goes the extra mile: zelfs na afwerking kwam Bulkmans extra ter plaatse voor een aanpassing aan het dak om ook het zicht helemaal perfect te maken. Zeker een aanrader!!!!

V. D. uit Boechout

In 2018 heeft Bulkmans Veranda's - toen nog René en Willem met Albert - onze veranda geplaatst. Een uiterst aangename ervaring dankzij hun professionaliteit, respect voor timing, kwaliteit en vakmanschap. Sindsdien is de aanbouw aan onze open keuken als een atrium het epicentrum van ons gezin geworden. Alle gezinsmaaltijden, maar ook talloze etentjes, worden er genuttigd, huiswerk wordt er gemaakt, spelletjes gespeeld, feesten gegeven en zelfs eerste stapjes gezet met prachtig zicht op terras en tuin alsof we zomer en winter buiten leven. Na de recente generatiewissel naar Willem, Annelies en Koen hebben we opnieuw van hun uitstekende service mogen genieten bij het vervangen van de draad in onze vliegenramen, onze katten hadden zich er wat teveel mee geamuseerd... Ik zou iedereen, die overweegt een veranda/aanbouw/garden-of poolhouse te laten plaatsen, aanraden eerst te informeren bij Bulkmans Veranda's: topkwaliteit door een topteam!

B. B. uit Ranst